top of page
Search
  • Writer's pictureCristian Udrescu

Ce câștigi dacă implementezi un ERP din noua generație?

Updated: Apr 12, 2021ERP-urile (Enterprise Resource Planning) pot aduce un mare beneficiu pentru orice organizație iar schimbarea acestora poate consuma timp și resurse financiare pentru a le implementa.


Dacă va întrebați cum poate un ERP să schimbe în bine o organizație și să devină un avantaj competitiv, Cyberpro Consulting vă prezintă câteva motive.Optimizarea Costurilor

Sistemele ERP nu sunt ieftine, dar asta nu înseamnă că vor crește chetuielile operaționale ale companiei.

Un ERP se integrează în multe din departamente ale căror date sunt împrăștiate prin companie de la informații despre produse, achiziții, producție și vânzări până la suportul IT, informații manageriale și multe altele. Integrând toate departamentele veți crea eficiență iar procesele de business vor deveni mai ușor de gestionat astfel încât să economisiți nu numai timp și bani dar și nevoia de a susține și cheltui bani cu mai multe aplicații.


Integrare

Funcționalitățile ERP-urilor pot varia de la un furnizor la altul, dar aceste sisteme te ajută să ai acces la toate datele companiei și în același timp să îmbunătățești integritatea și securitatea datelor.


 

Rezerva o sedinta de consultanta gratuita, impreuna cu un specialist Cyberpro, pentru a afla care sunt solutiile informatice care ti se potrivesc!

 

Rapoarte Inteligente

Un ERP de generație nouă va crea un acces mai ușor la diferite rapoarte și asta poate însemna orice de la venituri și cheltuieli financiare până la rapoarte detaliate de vânzări sau producție. Sistemele de Business Intelligence (BI) din ziua de astăzi ajută nu numai la a avea acces la informațiile necesare, ele includ funcționalități care elimina efortul utilizatorului în pregătirea datelor în același timp cu prezentarea lor în formatul in care acesta are nevoie. Accesul rapid la date ajută organizația să ia decizii mai bune.


Productivitate

ERP-urile facilitează utilizarea la maximum a resurselor disponibile, iar acest lucru elimină pierderile și duc la maximizarea productivității.


Satisfacția Clienților

Poate credeți că un ERP nu are nicio legătură cu satisfacția clienților. Ei bine, asta pur și simplu nu este adevărat. Un ERP din noua generație poate fi folosit la diverse activități de marketing, iar acestea sunt legate de procese care includ generarea de clienți noi, vânzări, activități post-vânzare și retenția clienților.


Stocurile și Controlul Producției

Un ERP te ajută să eviți risipa, îmbunătățește procesele de producție, organizează agenda de livrări sau recepții și multe altele. Facilitează luarea deciziilor în cunoștință de cauză și evită deciziile luate pe bănuieli asupra volumelor, proceselor, producției sau cererii. Decizia de utiliza un nou ERP este una critică și nu poate fi luată ușor. Diagnoza nevoilor organizației și compararea lor cu funcționalitățile și capabilitățile ERP-ului vă vor ajuta să alegeți ERP-ul care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre.


Eficiența

Nu contează cât de mare sau mică este afacerea ta. Erorile și procesele manuale consumă mai mulți bani și timp. Sistemele ERP ajută la integrarea angajaților, a departamentelor și la îmbunătățirea eficienței operaționale ale companiilor.


Managementul Performanței

Uneori este greu să urmărești performanțele companiei sau a fiecărui departament. ERP-urile ajută personalul de orice nivel să înțeleagă impactul fiecăruia în performanța companiei.


 

Click aici pentru a primi gratuit brosura

"Cum sa pregatesti o implementare de succes!"

 
1 comment
bottom of page